Organische zwemvijver

Al was het spontaan en
natuurlijk ontsproten.

U geeft de voorkeur aan een zwemvijver die volledig opgaat in de natuurlijke omgeving. Een vijver die als het ware op natuurlijke, organische wijze tot stand is gekomen. Ecoworks weet als geen ander uw zwemvijver naadloos in het landschap te integreren, harmonieus en authentiek.

gedetailleerde offerte
vanaf € 26.000
BTW inclusief

Deze oase ontdekt u iedere keer opnieuw

Koester de natuur in al haar spontaniteit. Schuine wanden, variërende dieptes, glooiende vormen versterken het organisch karakter van deze zwemvijver. We gaan op zoek naar een resultaat dat niet lijkt op iets gemaakt door de mens, maar ‘made by nature’. Verpozen aan het wateroppervlak met de ruisende planten rondom jou.

Ervaar de natuur op zijn best

Oeverzones of zelfs een onderwatertuin versterken de beleving bij een organische zwemvijver. Zo kan er een maximale diversiteit aan inheemse waterplanten voorzien worden en richten we ons op zoveel mogelijk leven in en rond de vijver. De bekleding van bodem en oevers kan uitgevoerd worden met natuurlijke klei. De keuze is aan jullie. Met diervriendelijke oevers ontvangt u weldra alvast interessante gasten…

Verzorgd maatwerk.

Voor ons een vanzelfsprekendheid.
Jouw dromen realiseren we vanuit
een echt vakmanschap.

Samen.

Wij zetten in op groenbeleving.

Zorgeloos waterplezier.

Water is de bron van het leven.
Wij engageren ons voor een vlotte
samenwerking en jaren genot.

Interesse in een zwemvijver?

vrijblijvend
advies
ontvang gratis
onze infobrochure

ecoworks, sterk in zwemvijvers
van ontwerp en aanleg tot
onderhoud