Moderne zwemvijver

Elegant rechthoekig in lijn
met uw woning.

U houdt van ordentelijke composities, vorm gegeven in een strak lijnenspel met oog voor geo-metrische perfectie? Dan bent u wellicht een liefhebber van de moderne zwemvijver. In dit concept neemt het esthetisch aspect de bovenhand en brengen we duidelijke structuur in de natuur.

gedetailleerde offerte
vanaf € 38.000
BTW inclusief

Reflecteert uw droom zonder compromissen

De moderne zwemvijver combineert moeiteloos functionaliteit met smaak. Dankzij een ruwbouw met rechte wanden optimaliseert u het zwemvolume en comfort. Wij verzekeren als erkend aannemer ook een goede uitvoering met garantie op stabiliteit. Binnen een moderne zwemvijver hoef je ook geen compromissen te sluiten ten aanzien van een traditioneel zwembad. Zowel opwarmen, als alle mogelijke randafwerkingen zoals een ingebouwd rolluik, verlichting of zelfs een jetstream blijven binnen een biologische zwemvijver perfect mogelijk.

Deze vijver brengt de perfecte balans in uw tuin

Geoptimaliseerde volumes in een hedendaagse vorm. Genieten van een evenwichtig lijnenspel in een tijdloos kader. Met elk project streven we ernaar om uit de band te springen, ons te onderscheiden. We doen dit met aandacht voor details, maar willen vooral een goed verhaal tot stand brengen dat de woning en haar omgeving versterkt. De biologie van het water is het hoofdpersonage: we begrijpen perfect hoe het werkt.

Verzorgd maatwerk.

Voor ons een vanzelfsprekendheid.
Jouw dromen realiseren we vanuit
een echt vakmanschap.

Samen.

Wij zetten in op groenbeleving.

Zorgeloos waterplezier.

Water is de bron van het leven.
Wij engageren ons voor een vlotte
samenwerking en jaren genot.

Interesse in een zwemvijver?

vrijblijvend
advies
ontvang gratis
onze infobrochure

ecoworks, sterk in zwemvijvers
van ontwerp en aanleg tot
onderhoud