Hybride zwemvijver

Een heus zwembad,
in een echte vijver.

The best of both worlds? Het kan. Als u graag baantjes trekt in een zwembad maar ook kan genieten van een mooie oever die uitdeint in je tuin, dan is dit wat u zoekt. Het bad in de vijver verenigt de natuurlijke charme met praktisch zwemgenot. Verrassend veelzijdig.

gedetailleerde offerte
vanaf € 42.499
BTW inclusief

U geniet van een natuurlijke focus op comfort

Een functioneel zwemvolume in een zeer natuurlijk ogende vijver. De hybride zwemvijver combineert een hedendaagse vormgeving samen met een biologische vijver. Alle mogelijkheden  en comfort van een traditioneel zwembad zijn binnen handbereik. Personaliseer uw hybride zwemvijver. Opties zoals een rolluik, verwarming en geautomatiseerde aansturing van de zuivering en accessoires zijn mogelijk. Net zoals een hoogstaande afwerking met een binnenbekleding in natuursteen van het zwemvolume past perfect bij het karakter van een hybride zwemvijver.

De natuur doet het werk

Laat het water natuurlijk opwarmen doorheen de ondiepe filter zones voor een heerlijke zwemervaring. Het filtergebied met waterplanten zorgt voor een puur en helder water. De uitgebreide oeverzones vormen een regeneratie-gedeelte in de zuivering en dragen bij aan het loepzuivere zwemwater.

Verzorgd maatwerk.

Voor ons een vanzelfsprekendheid.
Jouw dromen realiseren we vanuit
een echt vakmanschap.

Samen.

Wij zetten in op groenbeleving.

Zorgeloos waterplezier.

Water is de bron van het leven.
Wij engageren ons voor een vlotte
samenwerking en jaren genot.

Interesse in een zwemvijver?

vrijblijvend
advies
ontvang gratis
onze infobrochure

ecoworks, sterk in zwemvijvers
van ontwerp en aanleg tot
onderhoud