Biozwembad

Het zwembad met biologisch
gezuiverd water.

Wat op het eerste zicht lijkt op een klassiek zwembad is in werkelijkheid een technisch hoog-standje. Ecoworks’ vakkennis weet het gekende zwembadcomfort te verzoenen met natuurlijk gezuiverd water. Vergeet chemicaliën en chloor, omarm de natuur als uw bondgenoot.

gedetailleerde offerte
vanaf € 56.499
BTW inclusief

Een zwembad maar dan beter

Het traditioneel zwembad, maar dan met biologisch gezuiverd water en quasi geen onderhoud. Zonder in te boeten op comfort, smaak of afwerking. Standaard met een ingebouwd solar-rolluik en verwarmd water tot 28°C van lente tot herfst. Met als summum zelfs een in de hoogte verstelbare bodem voor wie wilt lopen over het water. De opvolging van alle randaccessoires en het hart van de zuivering gebeurt digitaal en automatisch indien u dat wenst. Zo kan u altijd en overal nagaan of uw zwembad klaar is voor de volgende duik.

U kan kiezen uit eindeloze variaties

Laat het zwembad een zwembad zijn, in de materialen van uw keuze, met automatische verlichting en kleuren. Boordstenen in alle variaties, maar steeds volgens onze hoogste normen op vlak van afkomst en hoogstaande uitvoering. Dit bio-zwembad laat je alle keuze. Het rolluik houdt het water perfect op temperatuur en garandeert uw veiligheid. Over het verbruik hoeft u zich ook geen zorgen te maken en kan u digitaal opvolgen via uw smartphone. Wij garanderen een doorgedreven ecologisch bio-zwembad. Wat garant staat voor heerlijk zacht zwemwater, nooit meer het droge huid gevoel na lange zwempartij.

Verzorgd maatwerk.

Voor ons een vanzelfsprekendheid.
Jouw dromen realiseren we vanuit
een echt vakmanschap.

Samen.

Wij zetten in op groenbeleving.

Zorgeloos waterplezier.

Water is de bron van het leven.
Wij engageren ons voor een vlotte
samenwerking en jaren genot.

Interesse in een zwemvijver?

vrijblijvend
advies
ontvang gratis
onze infobrochure

ecoworks, sterk in zwemvijvers
van ontwerp en aanleg tot
onderhoud